Промоција на дипломираните и магистрирани студенти во периодот од 1.04.2022 до 31.03.2023 година.

На 1.06.2023 год. (четврток) со почеток во 11:00 часот во амфитеатарот на Градежниот факултет Скопје ќе се одржи промоција на дипломираните и магистрирани студенти во периодот од 1.04.2022 до 31.03.2023 година.

Дипломираните и магистрирани студенти во период од 9.30 до 11 часот потребно е да се потпишат во главната книга на дипломирани на прв и втор циклус за да можат да ја подигнат дипломата.

 

Ќе ни претставува особена чест и искрено задоволство доколку со своето лично присуство го зголемите значењето на овој свечен настан. Со тоа воедно ќе испратиме и недвосмислена порака до младите колеги за нивната улога во развојот на градежништвото, стопанството и генерално на државата.

 

agenda

Со почит,

 

Декан

 

Горан Марковски