Соопштенија

Презентација на Програмата за пракса на германското стопанство за земјите од Западен Балкан

На 1.11.2022 година (вторник) од 14.00до 15.00 часот, во амфитеатарот на Градежен Факултет во Скопје, ќе се одржи презентација на Програмата за пракса на Германското Стопанство за земјите од Западен Балкан (Internship Programme of German Business for the countries of the Western Balkans). Рокот за пријавување за Програмата е 16ти ноември. За Програмата можете повеќе да се информирате на: https://www.djindjic-stipendienprogramm.de/