Allplan 2023, студентски натпревар

Почитувани студенти
Ве повикуваме на презентацијата Allplan студентски натпревар, која ќе се одржи на 24.02.2023. со почеток во 14.00 час. во амфитеатарот на Градежен факултет.
ПРИЈАВИ СЕ!

Кои се предностите кои ќе можеш да ги стекнеш низ овој натпревар:

  • Ќе научиш да работиш во Allplan-u

  • Ќе имаш прилика да бидеш претставник на својот факултет, меѓу останатите факултети од целиот регион.

  • Ќе развиеш тимски дух и ќе имаш прилика да освоиш вредна парична награда.

  • Ќе ти се отвори можност за наоѓање на работа.

  • Ќе запознаеш колеги од регионот и ќе бидеш дел од незаборавна забава.