Промоција на магистрирани и дипломирани студенти

Датум

среда 12. април 5200
У 15:27

ПРОТОКОЛ ЗА 28-05-2018 ГОДИНА (пoнеделник)

ПРОМОЦИЈА НА МАГИСТРИРАНИ И ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ

 

10.00     ПОТПИШУВАЊЕ ВО КНИГАТА НА ДИПЛОМИРАНИ

МАГИСТРИРАНИ СТУДЕНТИ (во студентска служба)

11.00     СВЕЧЕНА ПРОМОЦИЈА (Амфитеатар)

   КОКТЕЛ

Се молат студентите да се придржуваат кон протоколот и да го запаметат бројот на дипломата кој е објавен на web страната на факултетот.

                                                                                                    ДЕКАНАТ

Листата може да ја погледнете на следниве линкови:

Прв циклус

Втор циклус