Соопштенија

Allplan Engineer студентски натпревар – BIM

Baldinistudio International организира студентски натпревар Allplan Student Competiton во областа на софтвери за градежништво базирани на БИМ (BIM).
Пријавите за натпреварот се официјално отворени до 16 април 2021 година. Детални нформации поврзани за натпреварот може да се преземат тука.

Покажете го Вашето знаење за програмот Allplan и освојте вредна награда!

  • Дали сте студент на Градежен факултет?
  • Дали Ве интересираат области како дигитализација во градежната индустрија, нови технологии, софтверски програми, квалитетно проектирање и БИМ начин на работа?
  • Дали сакате да научите да формирате врвни БИМ модели или веќе имате разработено идеја за проект?

Дали сакате да работите во Allplan?

Ако барем на едно од овие прашања може да одговорите со ДА, тогаш вистинско време е да се пријавите на првиот регионален натпревар Allplan Student Competition и своето знаење да го официјализирате со вредни награди и незаборавни искуства.

ПРИЈАВИТЕ ЗА НАТРЕВАРОТ СЕ ЗАПОЧНАТИ!
Пријавете се преку долниот линк ⬇
https://forms.zohopublic.eu/baldinistudio/form/Allplannatjecanjeprijava/formperma/lIK6gcRhhOR3cfHjWJjbfIUQlIMZEAb-R55A0RVkySk?fbclid=IwAR2_LfNTNhROrMHoXDL73vfYXx8PLTqNWdVTAf_5XrfaFVxBiVtfmsTcCy4

Сите известувања за секоја следна фаза на натпреварот, студентите може да да ги добијат преку страницата BIM Student (https://www.facebook.com/bimstudent.net)

Дополнителни информации може да ги добиете на studenti@baldinistudio.hr или во PDF документот.

Facebook: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Instagram: https://www.instagram.com/bim.student/

WEB: https://www.baldinistudio.hr/

Упатство за инсталација на софтверот Allplan.

ALLPLAN STUDENT COMPETION VIZUAL