Соопштенија

Фотографии од доделувањето на дипломите 2018-2019 година.

На 30.5.2019 година Градежниот факултет во Скопје ги додели дипломите на студентите кои успешно ги завршија додипломските и последипломските студии по градежништво, геодезија и геотехника во учебната 2018-19 година. На следиот линк ќе може да си ги преземете фотографиите.