Уписи – Прв циклус

Драги ученици,

Добре дојдовте на нашата инфо – страна наменета за подршка на актуелните уписи на Градежниот факултет во Скопје.

Ги разбираме вашите дилеми и се обидуваме да одговориме на вашите главни прашања.

Од името на целиот наставен кадар ви посакуваме правилен избор и успешен упис! Со големо задоволство очекуваме да се вклучиме во вашата следна едукативна етапа.

email контакт: prodekan.nastava@gf.ukim.edu.mk

KOPCE-01KOPCE-06KOPCE-07

KOPCE-08KOPCE-09KOPCE-02

KOPCE-03KOPCE-04

 

 

Актуелно

 

          Презентација од отворен ден: уписи 2022

          Интервју со факултети.мк