Уписи – Втор циклус

Драги студенти,

Добро дојдовте на нашата инфо – страна наменета за поддршка на актуелните уписи за втор циклус на студии на Градежниот факултет во Скопје.

Слободно обратете ни се со вашите прашања и дилеми.

Од името на целиот наставен кадар ви посакувам успешен упис!

Со почит,
Продекан за настава

Вон. проф. д-р Коце Тодоров

prodekan.nastava@gf.ukim.edu.mk

web-vtorciklus-01web-vtorciklus-02web-vtorciklus-03