Соопштенија

Стипендиската програма за пракса на Германското стопанство за земјите од Западен Балкан

Стипендиската програма за пракса на Германското стопанство за земјите од Западен Балкан на 1.11.2018 со почеток од 12ч. ќе одржи презентација во Сала за состаноци на Градежен Факултет со цел студентите да се запознаат со можностите кои ги нуди. Нивната веб страна е www.stipendienprogramm.de.
Со почит,
Деканат на Градежен факултет