Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС НА СТУДЕНТИ НА II циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

 

Ве информираме дека согласно Конкурсот за запишување на студенти на II циклус на студии од сите студиски програми на Градежниот факултет во Скопје, запишувањето на кандидатите е на 15 и 16 октомври 2018 г.

 

Потребни документи за запишување:

– Индекс / се купува од скриптара/

– две фотографии /3,5х4,5/

– образец за запишување семестар /од скриптара/

– 50 ден административна такса

– уплата од 24.600 ден

– ВОИ-80А -статистички лист /од студентска служба/

– интерен формулар за запишување /од студентска служба/

 

Од деканатот