Соопштенија

Соопштение за работна сабота.

Почитувани студенти,

Согласно усвоениот Kалендар на активности и неработни денови, на 15.12.2018 год (сабота) требаше да се реализира работна сабота, со часови од 04.01.2019 год (петок).
Поради настанатиот дефект со парното греење, работната сабота е поместена на 22.12.2018 год со часови од петок.
Деканат на Градежен факултет – Скопје