Соопштенија

Соопштение за работна сабота

Почитувани студенти,
Согласно усвоениот годишен Календар на активности и неработни денови, оваа сабота, 29.10.2022 година е работна и ќе се одработуваат часовите од вторник, 3.01.2023 година.