Соопштенија

Свечен час и почеток на настава на прв циклус на студии

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Свечениот прв час за новозапишаните студенти на прв циклус на студии на Градежен факултет во академската 2019/2020 година ќе се одржи на 01.10.2019 год. (вторник) со почеток во 11ч. во Амфитеатар.

Почетокот на редовната настава на прв циклус на студии за 1. семестар е на 02.10.2019 год., со напомена дека од 02-05.10.2019 год. (среда до петок) од 09-13ч. во Амфитеатар (среда) и во Училна 111 (четврток и петок), ќе се одржува подготвителна и редовна настава само по предметот Математика за СП Градежништво и СП Геотехничко инженерство.

Почетокот на редовната настава на прв циклус на студии за 3. и 5. семестар е на 01.10.2019 год. (вторник).