Соопштенија

Промоција на дипломирани 28.05.2018

ПРОТОКОЛ ЗА 28-05-2018 ГОДИНА (пoнеделник)

ПРОМОЦИЈА НА МАГИСТРИРАНИ И ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ

 

10.00     ПОТПИШУВАЊЕ ВО КНИГАТА НА ДИПЛОМИРАНИ

МАГИСТРИРАНИ СТУДЕНТИ (во студентска служба)

11.00     СВЕЧЕНА ПРОМОЦИЈА (Амфитеатар)

                КОКТЕЛ

Се молат студентите да се придржуваат кон протоколот и да го запаметат бројот на дипломата кој е објавен на web страната на факултетот.

                                                                                                    ДЕКАНАТ

Листата може да ја погледнете на следниве линкови:

Прв циклус

Втор циклус