Соопштенија

Програма за пракса на Германското Стопанство за земјите од Западен Балкан

image_508316f2-91fe-4f3a-9034-5f61902e5ed820221013_081622

IMG-e3296039dc7fa3b0a77c141b83cb1e12-V

IMG-04acc942fd4ec86886fb7086519e625d-V

IMG-53e9f00b891bf303c19395f4cf60ab81-V