Соопштенија

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати за студии на прв циклус на Градежен факултет Скопје – втор рок 2023/2024

Прелиминарна ранг листа на пријавени кандидати за студии на Градежен факултет Скопје – втор рок 2023/2024 (pdf).