Соопштенија

ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СТУДЕНТИ ЗА ДОНИРАНИ РЕПАРИРАНИ ПЕРСОНАЛНИ КОМПЈУТЕРИ/ЛАПТОПИ

ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СТУДЕНТИ ЗА ДОНИРАНИ РЕПАРИРАНИ ПЕРСОНАЛНИ КОМПЈУТЕРИ/ЛАПТОПИ

 

Услови за учество на повикот:

  • студентот да е редовен студент на прв циклус на Градежен факултет

Критериум за доделување:

  • социјалниот статус на студентот

Потребни документи:

  • потврда дека студентот е невработен
  • изјава

Рок за пријавување:

од 18.10.2019 до 25.10.2019

Документите се доставуваат во Студентската служба на факултетот.

 

Изјавата може да ја преземете на следниот линк.