Соопштенија

Организирано повикано предавање на Prof. Eleni Chatzi, од катедрата за Механика и мониторинг на конструкции на ЕТХ Универзитетот во Цирих

На 28 мај (петок) во 17 часот во рамките на предметот Мониторинг и идентификација на конструкции ќе се одржи организирано повикано предавање на Prof. Eleni Chatzi, од катедрата за Механика и мониторинг на конструкции на ЕТХ Универзитетот во Цирих, светски експерт од областите на мониторирање на конструкции, идентификација на нелинеарни динамички системи и интелегентни модели за податочно следење на состојбата на инженерските системи.

Настанот е од отворен тип. Ќе се одржи со помош на зоом виртуелна училница за која заинтересираните ќе добијат координати после извршената регистрација на седниов линк:

https://forms.gle/DnkBhoqAG75KHdjL7

28.05.2021 (петок) @ 5 PM online zoom session
forms.gle