Соопштенија

ОД ПРОМОЦИЈАТА НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ, УКИМ во средното училиште Јахја Кемал во Скопје

IMG_5482IMG_5483IMG_5484IMG_5485IMG_5486IMG_5487IMG_5488IMG_5489