Соопштенија

Одлука за исполнетост на услови на кандидати за претседател и членови на ФСС

Одлуката за исполнетост на услови на кандидати за претседател и членови на ФСС за закажаните избори на 19.12.2022 г. во периодот од 10-14 часот.

Одлуката може да ја погледнете на следниот линк.