Соопштенија

Испит – Пракса (втор циклус – конструктивна насока).

Испитот по предметот Пракса за втор циклус на студии е закажан за 16.9.2020 година со почеток од 09:00 часот.
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87356020007?pwd=ODIzdWJrUVdkU0NnYTkxQzVFUnJFZz09
Meeting ID: 873 5602 0007
Passcode: 321317
Дополнителни информации може да побарате од предметните наставници вонр.проф. д-р Денис Поповски и вонр.проф. д-р Дарко Наков.