Соопштенија

Интерен конкурс.

Интерен конкурс за распределба на средства за спортски активности и културни активности и манифестации на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје за 2019 година.

 

Целиот документ може да го погледнете тука.