Соопштенија

Известување за одложување на испити од КТК&КА закажани за 16.9.2021

Почитувани студенти,

Поради технички проблеми со е-Курсеви (Мудл) кои очекуваме да се надминат следниве денови, катедрата за теорија на конструкции и компјутерска анализа (КТК&КА) Ве известува дека испитите по предметите на катедрата закажани за 16.9.2021 (четврток) се одложуваат за 18.9.2021 (сабота) со почеток во 9:00 часот со најава преку виртуелната училница 8.

Се извинуваме за непријатностите.