Соопштенија

ВТОР ВЕБИНАР НА КЛУБОТ НА МЛАДИ ИНЖЕНЕРИ

На слениот линк ќе може да ја најдете информацијата поврзана со вториот вебинар на клубот на млади инженери под наслов ГРАДЕЖНИШТВО- МОСТ МЕЃУ НАУКАТА И ПРАКСАТА. 

Настанот ќе се реализира со помош на zoom алатката.

Податоци за пријавување:
Meeting ID: 450 586 9134
Passcode: 1111