Соопштенија

Виртуелен саем за практикантство

Почитувани студенти,

 

Во прилог Ви испраќаме повеќе информации во врска со Виртуелен саем за практикантство.

Виртуелниот саем за практикантство кој ќе се одржи од 16-ти до 18-ти мај има за цел да ги поврзе студентите и дипломците со компаниите за пракса.

Линк за пријавување и повеќе информации: https://vfair.bintern.com

 

Со почит,

Златко Зафировски

Продекан за настава