Соопштенија

Отворен е вакцинален пункт за студентите и вработените на УКИМ

Почитувани студенти, 

Со цел зголемување на бројот на вакцинирани студенти кои ќе ја следат наставата, од 9 септември 2021 година започна со работа Вакциналниот пункт за студентите и вработените на УКИМ, кој е сместен  во Кампусот на општествените науки на приземјето, до главниот влез на Економскиот факултет во Скопје, на бул. Гоце Делчев бр.9В.

Истиот е отворен секој работен ден од 8:00 до 14:00 часот.

На располагање се вакцините Sinovac и Pfizer