Соопштенија

Бесплатна онлајн работилница за студенти

Почитувани студенти,

 

во прилог Ви праќаме покана за бесплатна виртуелна работилница насловена

ISO и улогата на студентите во создавањето на полесен, побезбеден и подобар живот„

во организација на International Standards Institute of the Next Generation (ISINEG),

каде предавач ќе биде претседателката на ISO DEVCO г-ѓа Mojdeh Tabari.

ISO DEVCO е подкомитет на меѓународната организација за стандардизација ISO за поддршка на земјите во развој.

 

Ова е втор настан кој ќе се одржи на 21 Ноември 2021, на првиот веќе учествуваа 1750 студенти од 61 држава.

 

Подолу можете да најдете повеќе информации за настанот како и да се регистрирате:

https://isineg.org/

Workshop poster